Sėkmingai įgyvendintas ir įvertintas projektas

 

Mūsų įstaiga nuo 2016 m. spalio mėnesio dalyvavo eTwinning projekte “Listen to the silence of forest”. Projekto tikslas – priartinti vaikus prie gamtos, supažindinant juos su miške vyksiančiu gyvenimu, atliekant gamtos pažinimo išvykas, eksperimentuojant, stebint ir analizuojant. Projekto veiklos buvo įtrauktos į ikimokyklinio ugydmo grupių planus, todėl veiklos nebuvo kažkaip akcentuojamos o tiesiog ugdymo procesas vyko kaip visą laiką, įtraukiant dažnesnes išvykas į šalią esančius parkus, miškus, organizuojant pažintines išvykas pas ugniagesius. 

Projekte dalyvavo 20 Europos pradinių mokyklų ir darželių mokytojos, kartu su savo mokiniais. Projekto pasiekimais ir rezultatais dalintąsi buvo projekto internetinėje svetainėje: https://twinspace.etwinning.net/27518/home

Pasibaigus projektui, jis buvo pateiktas vertinimui Kokybės ženkleliui gauti, ir eTwinning vertinimo komanda įvertino mūsų veiklas teigiamai, skirdama projekto kokybės ženklelį bei pažymą sėkmingai įvykdžius projekto veiklas. 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *